Qui som, Qué fem?

La Secció d'Excursionisme del Club Natació Terrassa està oberta a tots aquells socis del club que estiguin interessats en l'excursionisme, i en totes les altres activitats relacionades amb la muntanya.

Dins de les nostres possibilitats, cada mes organitzem tres sortides de secció:
- Una d'elles transcorre sempre dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac, durant el matí de l'últim diumenge de cada mes, apta per a qualsevol edat i nivel (tenint en compte que s'ha d'estar acostumat a caminar entre 4-5h).
- L'altra és més variada i normalment requereix un estat físic superior. Encara que no és necessari cap coneixement específic, és recomanable tenir un certa resistència física.
- i la última, normalment el 1º diumenge de mes sempre que sigui no festiu, està orientada als més petits de la casa. Trobareu més información de les sortides infantils a l'apartat "Sortides Infantils" de la nostra pàgina

No cal dir que sempre intentem donar el màxim d'informació sobre las sortides i en cas que encara tingueu dubtes podeu preguntar-nos per e-mail o venint els divendres a la sala de seccions.

En tot cas no són activitats complicades, per la qual cosa únicament demanem a qui vulgui probar, que sigui soci del Club. Però per tots aquells que, havent-ho probat, els hi agradi i vulguin afegir-se a les activitats habituals de la secció demanem inscriure's a la mateixa. Els preus els trobareu a la página de la secció del Club.

No son activitats organitzades sinó guiades. Per tant, els transports i els menjars van a càrrec de cadascú i tots els socis interessats vénen sota la seva responsabilitat.

Tot això ho fem amb molt d'esforç i amb l'ajuda desinteresada de tots plegats. Però ens agrada compartir el què estimem. El què nosaltres oferim als socis és que ens acompanyin a caminar, i no cal dir-ho, gaudir de l'esport, de vistes meravelloses i de bona companyia.

... i això no té preu.