Sortides del Grup de Joves - NOVETAT!

NOVETAT
Aquesta temporada, ofertem una nova activitat, adreçada als joves d'entre 14 i 18 anys (nascuts del 2004 al 2007).
Seran excursions mensuals en DIUMENGE, i una reunió preparatòria prèvia els DIJOUS de 19h a 20h al mòdul de la Secció d'Excursionisme, amb els notres monitors, per explicar i preparar la sortida, fer formació i aclarir dubtes.HORARI: depenent de l'actvitat i el lloc on sigui la sortida, farem una excursió de només matí, o de tot el dia. També s'han programat 2 sortides en cap de setmana, una a l'hivern i una a l'estiu.
DESCRIPCIÓ: farem sortides de muntanya, de diverses disciplines, per aprendre una mica la base de tot, tot divertint-se i fent amics.
DESPLAÇAMENT: cotxes particulars (dels pares o tutors). En algunes sortides agafarem el Bus-Parc, i en les de cap de setmana valorarem llogar un autocar.
PREU: donat que és una activitat progessiva, plantejem un grup fixe mensual, amb una quota mensual de 11€ (anual de 99€): la primera quota de 11€ en el moment de la inscripció, les següents quotes en rebut domiciliat.
QUÈ NO INCLOU EL PREU: a part, el jove haurà d'estar federat per la FEEC-modalitat C (es pot federar per a tot l'any o només per les sortides en questió). El transport també va a càrrec dels participants, si no es diu el contrari. I l'allotjament i els àpats de les sortides de caps de setmana, també son a part.
QUÈ INCLOU EL PREU: els monitors i instructors. Per a qui no sigui soci de la Secció d'Excursionisme, es regalarà la quota anual. El material tècnic i de lloguer quan calgui (excepte peus de gat). I les formacions previes.
COST PER SORTIDA: si algú no pot comprometre's per tot el curs, oferirem la opció d'assistir i pagar només per una sortida en questió. El preu serà variable, i es publicarà cada mes en la informació mensual.
MATERIAL A DUR: Es comentarà a cada sortida, el dijous anterior. En tot cas, el material comú i necessari per a totes les sortides és: botes de muntanya o calçat adeqüat, motxilla, cantimplora, esmorzar i crema del sol.
NIVELL: per a joves ja iniciats al muntanya, o que es vulguin inciar, amb una mínima condició física.
INFORMACIÓ:  al correu excursionisme@clubnatacioterrassa.cat
REUNIÓ INCIAL: farem una reunió inicial per a tots els pares interessats o que ja s'hagin inscrit. Data a concretar.

El CALENDARI previst és el següent: